Новини

Освітян Вінницької громади навчать надавати першу домедичну допомогу та користуватися АЗД

1 лютого 2022, 15:30

Кількість учасників/ць тренінгу – обмежена (16 осіб), тому з одного навчального закладу можуть зареєструватися лише двоє.

Реєстрація на безкоштовний тренінг «Тобі під силу врятувати життя» триває до 08.02.22р. (у разі зголошення великої кількості осіб реєстрацію може бути завершено раніше) тут. Про це повідомляють на фб-сторінці Фонду громади "Подільська громада".


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Тренінг з надання першої домедичної допомоги та користування автоматичними зовнішніми дефібриляторами відбудеться в межах проєкту «Тобі під силу врятувати життя» та реалізується громадською організацією «Гармонія» спільно з Агенція екстреної медичної допомоги   за підтримки Благодійного фонду «Подільська громада» у рамках програми Британської Ради «Активні громадяни», метою якого є розвинути небайдужість та свідоме ставлення до цінності життя через навчання з домедичної допомоги, що допоможе виконанню світових та національних завдань Глобальних цілей сталого розвитку (Ціль 3 «Міцне здоров'я», Ціль 17 «Партнерство заради стійкого розвитку»).

Читайте також:
Тістечка, шоколад та цукерки: чи може споживання цукру спричинити розвиток цукрового діабету 2 типу

Поділитися :