Новини

Побивши охоронника, винесли 25 тисяч гривень та ноутбук: поліцейські розкрили розбійний напад на Вінниччині

2 лютого 2022, 10:41

Двох підозрюваних затримали вже за кілька годин.

Близько 20:00 двоє нападників в масках проникли до меблевого магазину у Липовці та, побивши охоронника, винесли з каси 25 тисяч гривень та ноутбук. Про це повідомляють на сайті Нацполіції Вінниччини.

Один з нападників нещадно побив охоронника ногами та руками по голові. Тим часом його подільник забрав гроші з каси та ноутбук.

У потерпілого зловмисники відібрали мобільний телефон та втекли. Лише вранці він прийшов до тями та зумів дістатись лікарні. Про напад в поліцію повідомили медики.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Охоронник зумів описати підозрюваних, відтак це допомогло їх швидко встановити. Вже за кілька годин одного з них затримали на вулиці Липовця. Він ніс ноутбук, щоб продати.

Його спільника знайшли за місцем проживання в одному з сіл територіальної громади. Підозрювані віком 37 та 41, місцеві жителі. Один з них раніше засуджений за крадіжки, щодо іншого кримінальні провадження за вчення грабежу та крадіжок перебувають на розгляді в суді.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні розбою. Їм загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна. Слідство скерувало до суду клопотання про взяття підозрюваних під варту на період досудового розслідування.

Читайте також:
У Вінницяміськтеплоенерго пояснили як відбуваються нарахування за спожиті послуги

Поділитися :