Новини

У Вінницяміськтеплоенерго пояснили як відбуваються нарахування за спожиті послуги

1 лютого 2022, 15:24

Зокрема за постачання теплової енергії та гарячої води.

Роз’яснення опублікували на фб-сторінці КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго".

За послугу з постачання теплової енергії:

  1. При наявності загальнобудинкового приладу обліку теплової енергії у будинку нарахування здійснюються відповідно до показників цього приладу обліку.
  2. Якщо такого приладу немає нарахування за надану  послугу здійснюється згідно з установленими нормативами споживання - з розрахунку за 1 м² опалюваної площі квартири та з урахуванням фактичної температури зовнішнього повітря і фактичної кількості днів надання цієї послуги в місяці, який є розрахунковим.

Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


За послугу з постачання гарячої води:

  1. Якщо у квартирі немає індивідуального приладу обліку гарячої води, а будинок оснащений комерційним вузлом обліку гарячої води - нарахування відбуваються відповідно до показників загальнобудинкового лічильника;
  2. Якщо у помешканні встановлено індивідуальний лічильник гарячої води і господар вчасно передає показники – нарахування формується відповідно до фактично використаних кубів гарячої води;
  3. А якщо відсутні і загальнобудинковий прилад обліку гарячої води, і  індивідуальний прилад обліку – нарахування за послугу  відбуваються по нормативу з урахуванням всіх зареєстрованих осіб.

«Будьте відповідальними, сплачуйте всі нарахування в повному обсязі та вчасно!» - закликають у дописі.

Читайте також:
У Вінницяоблтеплоенерго непогашених споживачами боргів на понад 60 мільйонів гривень

Поділитися :