Новини

Вінницьку молодь запрошують долучитись до створення Стратегії культури громади

7 лютого 2022, 12:45

Містян просять висловити своє бачення культурного життя громади. Анкетування можуть пройти всі охочі.

Як ідеться на сайті міської ради, дослідження щодо розробки культурної стратегії Вінницької міської ТГ проводить департамент культури Вінницької міської ради разом з "Центром стратегічного розвитку територій" та "Центром соціологічних досліджень МПУ".


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram-канал https://t.me/mnb_vinn


Вінничан запрошують пройти анкетування для створення Стратегії культури громади. Для цього треба відповісти на ряд питань – зокрема, якою вони бачать Вінницю через 10 років, на яких складових сучасної культури має формуватися майбутнє культурне життя міста. Також містян просять визначити пріоритети щодо вдосконалення діяльності закладів, просторів, заходів культури Вінниці.

За словами першого заступника директора департаменту культури міської ради Олексія Циганкова, важливо, щоб до створення Стратегії долучались вінничани різного віку, в тому числі старшокласники.

"Молодь – драйвери змін, юнаки та дівчата активні, креативні, мають цікаві ідеї. Саме вони розвиватимуть Вінницю в майбутньому. Тому ми хочемо залучити до анкетування старшокласників", – каже Олексій Циганков.

Анкетування можна пройти за посиланням. Опитування анонімне.

Читайте також:

Поділитися :