Новини

Зір, вино і ровер: вінницькі велосипедисти презентували креативний календар

5 січня 2022, 14:14

У тубусі міститься одразу два календарі: україномовна на англомовна версії.

Вінницькі велосипедисти спільно з київськими колегами презентували креативний велокалендар. Ініціювали створення велокалендаря “для перевірки зору” на 2022 рік керівники “Клубу рандоннерів Св. Матраце” Олександр Царевський та “Kyiv Bicycle Club” Денис Сімковський.

Цьогоріч відійшли від формату перекидного календаря, зробивши його на одному аркуші. Усі велоівенти на рік можна позначити маркером. Олександр Царевський каже, що ідея саме такого календаря виникла через дещо скептичне й упереджене ставлення до велосипедистів.

«Ідея дуже проста. Постійно на велосипедистів зводять наклепи, мовляв, нема очей, не бачать куди їдуть, не читали правил, бо не вистачає зору. Ми вирішили зробити табличку для перевірки зору. За основу взяли таблицю Сенцова, яку реально використовують для такої перевірки, взяли її англійський аналог і вийшло дві такі таблички для перевірки зору. Ми традиційно цього року зробили 100 примірників. Половина піде нашим волонтерам, друзям, партнерам, всім тим, хто допомагає нам протягом року, хто підтримує наші проекти. Це найменша вдячність, яку ми можемо висловити всім цим добрим людям», - розповів пан Олександр.

Загалом надруковано 100 примірників календаря. Половину передають партнерам. А близько 50 примірників наразі є у продажу. Вартість — 350 гривень. Замовити можна тут.

Читайте також:
У Вінниці триває запис у гуртки нового спорткомплексу «Аква-Він»

Поділитися :