Новини

У Вінниці триває запис у гуртки нового спорткомплексу «Аква-Він»

4 січня 2022, 17:16

Вінничани можуть записатися у гуртки плавання, гандболу, волейболу, футболу, тхеквандо та у зал боротьби.

Як розповів «Місту над Бугом» Сергій Краєвський, голова комітету фізичної культури та спорту міськради, в оновленому СКА вже займаються учні спортивних шкіл, а вже після різдвяних свят зможуть займатися усі охочі вінничани:

«Спортивні групи у нас набрані, вони вже плавають. Якщо, наприклад, дитина записалася, але швидко показує гарні результати, то вона може перейти в спортивну групу безкоштовно. Зараз групи госпрозрахунку, де вчать плавати, запис уже йде. Також у нас є гандбол, волейбол, тхеквандо і тренажерний зал. В платні групи можуть приходити діти будь-якого віку», - розповів пан Сергій.

Вартість абонементів становитиме орієнтовно 800-900 грн в місяць. Щоб записатися, потрібно особисто прийти у спорткомплекс.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Нагадаємо, офіційне відкриття оновленого спорткомплексу Аква-Він на академіка Янгеля, 48 відбулося у грудні. Масштабна реконструкція тривала з 2018 року. 75 % коштів профінансувало місто з бюджету громади – майже 62 мільйони гривень. Тут є басейн довжиною 25 метрів і три вишки для стрибків у воду – єдині у Вінниці, які дуже необхідні для тренування з цього виду спорту. На цьому наголосив вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Фактично, коли ми розпочали цей об’єкт у 2018 році, спочатку ми мали надію, що сюди зайде польський інвестор, але в зв’язку з їхніми фінансовими труднощами цей проект не вдався і ми розпочали все робити самі. І саме підтримка уряду Володимира Гройсмана дала старт початку такої масштабної реконструкції. Плюс 12,43 мільйона гривень в 2021 році було направлено з державного фонду регіонального розвитку, який в тому числі започаткував у свій час Володимир Гройсман, коли був прем’єр-міністром», - розповів очільник міста.

Спортивний комплекс на Янгеля, 48 перебуватиме на балансі міської дитячо-юнацької спортивної школи №3. Особливістю реконструйованого СК є те, що він повністю інклюзивний - обладнаний пандусами, ліфтами, а також підіймачем у басейні для зручності маломобільних людей.

Читайте також:
Що робити вінничанам, якщо тепла вода - брудна

Поділитися :