Новини

Міський голова Сергій Моргунов закликав вінничан взяти участь в опитуванні щодо реставрації садиби Коцюбинського

18 січня 2021, 12:47

Сьогодні, 18 січня, - останній день опитування.

Як розповів на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Сергій Моргунов, минулого року в місті розпочали першу за останні 50 років реставрацію музею-садиби М. Коцюбинського. У ході робіт проєкт став масштабнішим, адже відтепер у планах - оновлення не лише  музейної території, а й площі біля самого пам’ятника. 

Як результат - у Вінниці оголосили всеукраїнський архітектурний конкурс на найкращий проєкт оновлення території музею "Коцюбинський вдома". В остаточному варіанті проєкту  будуть враховані побажання самих містян. Для цього організували опитування, участь у якому взяли вже понад 170 вінничан. Сьогодні, 18 січня, - останній день, коли вінничани можуть поділитись власним баченням оновлення території музею-садиби. Учать в опитуванні можна взяти за посиланням.  

"Упевнений, що оновлений простір біля пам’ятника Коцюбинському стане не просто новою локацією на Замості. Це може бути нова туристична родзинка, пов’язана з постаттю нашого видатного земляка, місце творчих активностей та відпочинку. Вирішувати - нам разом, усією громадою. Важлива думка кожного вінничанина. А професійні архітектори допоможуть втілити ідеї у цілісний проект. Тож, долучайтесь до процесу змін!" - закликав Сергій Моргунов.

Поділитися :