Новини

Ранкове зведення щодо ситуації у Вінниці: 55-й день повномасштабного вторгнення

19 квітня 2022, 11:22

Міськрада працює, щоб забезпечувати життєдіяльність міста, підтримувати наших бійців, допомагати евакуйованим.

За минулий тиждень Гуманітарний штаб відправив на запити громад майже 60 тонн допомоги: у міста, де ведуться бої, та для підтримки переселенців у нашій області. Про це повідомив на своїй фб-сторінці міський голова Сергій Моргунов. Вчора волонтери хабу розвантажили автівку з продуктами зі словацького міста Кошице – це 2 тонни консервів, батончиків та фруктових пюре.


Оперативні новини для вінничан у нашому Telegram - каналі https://t.me/mnb_vinn


У Вінниці живуть понад 24,5 тисяч внутрішньо переміщених осіб, які офіційно зареєструвались. І кількість людей, які змушені покидати свої рідні міста і села, зростає.

"Разом з підприємцями з регіонів, де ведуться бойові дії, ми будемо піднімати економіку. 15 підприємств вже здійснюють релокацію. Також допомагаємо ФОПам, які хочуть відновити свою роботу у Вінниці. І перші два – з Маріуполя – уже отримали дозвіл, щоб перереєструвати бізнес за адресою гуртожитку, який належить нашій громаді.Ці підприємці спеціалізуються на послугах з автоматизації обліку продажів, у сфері нерухомості та бухгалтерській справі. Нам потрібні нові робочі місця, щоб економіка працювала", - зазначив міський голова.

Читайте також:
На Вінниччині нетверезому водію, який пропонував 200 доларів хабаря поліцейським, загрожує кримінальна відповідальність

Поділитися :