Новини

У Вінниці зберігається «жовтий» рівень небезпеки

18 січня 2022, 12:35

18-19 січня у місті прогнозують ожеледицю і шквальні пориви вітру 15-20 м/c.

Сьогодні з самого ранку комунальні служби посипають дороги, тротуари та двори протиожеледною сумішшю. Про це повідомляють на фб-сторінці Вінницької міськради. Вінничан просять без нагальної потреби не виходити з дому, адже під час шквального вітру існує загроза падіння гілок з дерев, обриву ліній електропередач тощо.

Як розповів керівник Вінницького обласного центру з гідрометеорології Юрій Власов, 18 та 19 січня у Вінниці через сильні пориви вітру зберігається «жовтий» рівень небезпеки.

«Сьогодні, 18 січня, невеликий сніг, ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/c, пориви 15-20 м/c. Температура вдень близько нуля. Завтра, 19 січня, без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/c, вночі пориви 15-20 м/c. Температура вночі 3-8 градусів морозу, вдень від 2 морозу до 3 тепла», – каже Юрій Власов.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Служба автомобільних доріг у Вінницькій області на своїй фб-сторінці рядять учасникам дорожнього руху в період ускладнення погодних умов бути особливо уважними. Дотримуватися Правил дорожнього руху: не перевищувати швидкість, користуватися  пасками безпеки, дотримуватись безпечної дистанції під час руху.

Перелік місць відстою транспортних засобів в розрізі автомобільних доріг загального користування тут.

Цілодобова гаряча лінія Служби автодоріг у Вінницькій області: (0432) 67-01-92 - зі стаціонарного;

Читайте також:
Комунальники готові прибирати сніг у Вінниці та посипати протиожеледною сумішшю дороги і тротуари

Поділитися :