Новини

Учасників і переможців Молодіжної бієнале у вінницькому краєзнавчому музеї нагородять 19 січня

10 січня 2022, 12:10

Містяни можуть долучитися до визначення переможця в номінації «Симпатія глядачів» (за кількістю вподобайок).

Раз на два роки у великій виставковій залі Вінницького обласного краєзнавчого музею експонується Молодіжна бієнале українських традиційних ремесел. У 2021 році мала відбутися сьома, проте через пандемію чергову бієнале (тобто виставку-конкурс, що відбувається саме у такому часовому ритмі) не вдалося реалізувати. Тому очікуваний захід вирішили перевести у формат online і присвятити його українським зимовим святам.

«Протягом цих років ми мали змогу побачити чудові твори учнів видатних майстрів народного мистецтва багатьох напрямів, технік і жанрів. В нас склалися партнерські стосунки з мистецькими закладами, студіями, творчими майстернями Вінниччини», - розповідають на фб-сторінці Вінницького обласного краєзнавчого музею.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


На фотовиставці представлені роботи, виконані у різних видах декоративно-прикладного мистецтва – кераміка, витинанка, різдвяний декор і вертеп, картонопластика, розпис, пластика з полімерної глини, авторська лялька, керамічні іграшки і ялинкові прикраси.

«Шановні друзі, щиро бажаємо Вам веселого Різдва! Нехай кожна оселя буде осяяна світлом добра, всюди панують мир і злагода, родинний затишок, радість та безмежна любов!» - бажають у дописі.

Усі роботи можна переглянути тут.

Читайте також:
"Готовий переїхати у Вінницю, щоб грати": незрячий скрипаль звернувся до вінничан

Поділитися :