Новини

Вінницька гідеса Тетяна Рибак на 2 місці в номінаці "Кращий гід на карантині"

6 січня 2021, 13:26

Тетяна Рибак працює гідесою менш ніж рік і такий результат оцінює, як аванс довіри та мотивацію до розвитку.    

Вінницька гідеса Тетяна Рибак отримала срібло в одній з номінацій премії Ukraine Tourism Awards 2020. Це головна туристична премія України, за перемогу у якій змагались найкращі  представники туристичної галузі в одинадцяти номінаціях. Про це "Місту над Бугом" розповів директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Олександр Вешелені. За його словами, у номінації "Кращий гід на карантині" були представлені одразу дві гідеси: Тетяна Рибак та Ірина Грищук. Тетяну на конкурс подав департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, тоді як Ірину департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА. І обидві гідеси набрали велику кількість голосів. 

"Був ряд цікавих номінацій, більшість з яких були пов'язані із ситуацією туризму на карантині. Одна з номінацій, де були представлені вінничани, - це "Найкращий гід на карантині", тобто ті гіди, які зуміли створити цікаві екскурсії і мали попит попри всі обмеження та складнощі, з якими стикалася галузь у 2020 році. Ну і тут насправді було представлено 2 вінницьких номінанти - це Тетяна Рибак та Ірина Грищук. І дуже приємно, що обоє набрали достатньо високий показник по голосуванню. Окрема приємність, що Тетяна Рибак змогла обігнати свою київську конкурентку Софію Грабовецьку і зовсім трошки не дотягнула до переможниці з Одеси", - розповів Олександр Вешелені.

Обирали переможців шляхом голосування, яке відбувалося у два етапи: у першому голосували користувачі інтернету, а вже за результатами голосування журі приймало остаточне рішення. Як розповіла Тетяна Рибак, вона дізналась про те, що номінована, побачивши своє прізвище на сайті конкурсу. І одразу отримала величезну підтримку вінничан. 

"Дізналась про номінування, коли вже побачила безпосередньо на сайті, була приємно здивована підтримкою людей, бо насправді, коли написала пост і купа людей відгукнулося - безпосередньо ті, які були на екскурсіях, які ще не були на них, але вже чули, і це для мене як мінімум дуже гарний показник результату роботи, людям це цікаво. Друге місце для мене насправді надзвичайно цінне, тому що перше місце зайняла моя колега з Одеси Альона Калитинська. Я, якщо чесно, щиро, на всі мільйон відсотків рада її перемозі, тому що вона вже дуже давно у цій галузі. Я справді почала працювати відносно нещодавно в порівнянні з нею - трошки більше року. Тому це "срібло" для мене надзвичайно цінне, навіть, я б сказала, кредит довіри людей, які підтримали і залишили свій голос у цій номінації", - зауважила Тетяна Рибак.

Як зазначив директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Олександр Вешелені номінування вінничан на загальноукраїнські конкурси і такі результати – це гарний стимул для розвитку туристичної сфери Вінниці.

"Взагалі прецедент, коли вінничани претендують на загальноукраїнські номінації, це хороший досвід і стимул бізнесу - чи то готельному, чи то ресторанному, розважальному, туристичному - рухатися в напрямку визнання на всеукраїнському та міжнародному рівні. Є над чим працювати, і це така тісна конкуренція на українському ринку. Я дуже всіх закликаю, хто працює з туризмом у Вінниці і на Вінниччині, в поті чола, попри всі карантинні виклики, все-таки рухатися в напрямку визнання". - додав Олександр Вешелені.

Додамо, що на головну туристичну премію України цьогоріч номінували одразу чотирьох представників з Вінниці та Вінницької області, які активно сприяли розвитку туризму в регіоні. 

Нагадаємо також, що 16 вінницьких туристичних об'єктів стали переможцями Всеукраїнського конкурсу "#SafeTravels Contest 2020". 

Поділитися :