Новини

Вінницький міський голова Сергій Моргунов привітав містян з Днем Державного Прапора

23 серпня 2021, 09:33

З нагоди свята у Вінниці підняли найбільший в області державний стяг.

День Державного Прапора відзначають в Україні щорічно 23 серпня. З нагоди свята вінничан на своїй сторінці у Фейсбук привітав міський голова Сергій Моргунов. 

"Національний прапор – зрозумілий, рідний, священний. У кольорах нашого стягу – мирне небо і щедрі українські землі. А також гідність, волелюбність і душевність нашого народу. Це те, що цінуємо, поважаємо, готові захищати", – зауважив міський голова.

Міський голова наголосив, що на передовій синьо-жовтий стяг є символом незламності і боротьби. На спортивних аренах – знак волі до перемоги. У будь-якому куточку нашої держави чи за кордоном – як уособлення нашої багатовікової історії та наших цінностей. 

"Вітаю з Днем Державного Прапора, шановні вінничани! Будьмо єдиними у прагненні боронити Україну і творити її успішну історію!" – наголосив Сергій Моргунов.

Додамо, сьогодні у Вінниці у День Державного Прапора підняли найбільший стяг в області. Церемонія підняття розпочалася о 9-й годині ранку. Замайорів прапор на 50-метровому флагштоці на одній із найвищих точок міста – Замковій горі. 

Фото: suspilne.media

Розмір прапора – 10 на 15 метрів. На встановлення флагштока з міського бюджету виділили 7,5 мільйонів гривень. Про це "Місто над Бугом" повідомляло раніше.

Поділитися :