Новини

Вінницяміськтеплоенерго готове до нового опалювального сезону

27 січня 2022, 12:20

Проведена реконструкція теплових камер, зношених та аварійних ділянок теплових мереж та мереж гарячого водопостачання, модернізація та капремонт котельного обладнання тощо.

Усі роботи виконувались відповідно до комплексного плану, розробленого та узгодженого з департаментом енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради. Про це повідомляють на фб-сторінці КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго».

Готувати теплопостачальний комплекс до опалювального періоду підприємство розпочало ще з кінця березня 2021 року і планові ремонтні роботи тривали аж по жовтень 2021 року.

Протягом міжопалювального періоду 2021 р. було виконано реконструкціюпонад 3 км тепломереж та мереж гарячого водопостачання. Наразі вже реконструйовано 104,6 км тепломереж з 209,4 км у двотрубному прокладанні, тобто 50% тепломереж міста вже замінено.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Також КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» провело ремонтно-профілактичні та налагоджувальні роботи у всіх 46 котельнях, 66 центральних теплових пунктах, 398 індивідуальних теплових пунктах та у 1499 теплових камерах. Одночасно відбулися гідравлічні випробування теплових мереж, загальною протяжністю 177 км у двотрубному виконанні.

«Зупинятися на досягнутому теплопостачальне підприємство не збирається, і вже розпочало підготовку до наступного опалювального періоду 2022-2023 рр. Адже для КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» вкрай важливо впровадження інноваційного розвитку та модернізації всього обладнання теплопостачального комплексу. Тобто реалізація всього запланованого надасть можливість зменшити втрати та витрати підприємства, мінімізувати кількість аварійних ситуацій і, як наслідок, забезпечити споживачів якісними та безперебійними послугами з постачання теплової енергії і з постачання гарячої води», - наголошують у дописі.

Читайте також:
У вінницькому ліцеї №23 розпочали термомодернізацію

Поділитися :