Новини

За рік Муніципальна варта опрацювала понад 4 тисячі звернень від вінничан  

31 січня 2022, 12:05

Інспектори підприємства щодня займаються контролем за благоустроєм та дотриманням громадського порядку, охороною водних об'єктів та атмосферного повітря, протидією несанкціонованій торгівлі.

Моніторити ситуацію та покращувати безпеку й комфорт у Вінниці часто допомагають й самі містяни. Про це йдеться на фб-сторінці Муніципальної варти м. Вінниця. У комунального підприємства багато засобів для комунікації й у разі очевидних порушень, люди самі повідомляють про це з проханням усунути недоліки:  

  • “Цілодобова варта” - 1393 звернення 
  • програма DocsVision - 1240 звернень 
  • Viber - 1104 звернень 
  • Facebook - 323 звернення 

Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Начальник КП “Муніципальна варта” Віталій Чигур зазначає, що інспектори оперативно реагують на всі звернення.  

“Повідомлення різноманітні. В більшості випадків люди скаржаться на забруднення побутовим або будівельним сміттям у дворах чи прибережних зонах, самовільне встановлення різноманітних обмежувачів руху, спалювання листя чи сміття на вулиці, забруднення водних об'єктів по місту. Бували, звісно, й цікаві випадки…Хтось поскаржився на інопланетян, які заважають спати”, - згадує начальник КП “Муніципальна варта” Віталій Чигур.  

Нагадаємо, що ви можете звернутися до Муніципальної варти на Вайбер (050) 747 65 63 чи за номером 15-60 до Цілодобової варти.

Читайте також:
У лютому запрацює «Офіс туризму Вінниці»

Поділитися :